1919 Otel

1919 Otel

Otel

Açıklama

Başarıyla konumlandırılarak, zevkle döşenmiş konuk odalarını, 1919 adıyla birlikte anılan bu şehrin tüm olumlu özelliklerini taşıyan sıcak ve özenli hizmet anlayışıyla birlikte konuklarına yaşatan Otel 1919, Samsun’un en yeni otellerinden biri olma özelliğini gösteriyor.

Samsun’un en nezih, rahat, ve uzun kumsalına sahip Atakum ilçesinde, ana yola sıfır olarak konumlandırılmıştır. Denize çok yakın mesafede olan Otel 1919 ‘da her ayrıntı özel olarak tasarlandı.

Yeşilin ve mavinin orta yerine konumlanan Otel 1919, Samsun ‘da Atakum’da nezih, rahat bir ortam arayanları, kaliteli hizmet anlayışı ile karşılıyor.

Sizleri de Bekliyoruz.

KONUM

Otelimiz şehir merkezine 7 km mesafesinde olup, Çarşamba havalimanına 25 km ve Otogara 5 km mesafededir.

ODALAR

Tüm odalarda LCD ekran TV ve uydu yayınları, Telefon, Klima Sistemi, Minibar, Oda Kasa, Yüksek hızda kablosuz internet bağlantısı, Çalışma masası, Oda Servisi, Saç Kurutma Makinesi, Çay & Kahve & Kettle seti ikramı ile benzersiz bir konfora sahiptir.

KONAKLAMA

Otelimizde 1 adet kral dairesi, 3 adet suite, 27 standart oda olmak üzere toplam 31 oda bulunmaktadır.

RESTAURANT & BARLAR

1919 Otel ile özdeşleşmiş geniş ve zengin açık büfe kahvaltımız hizmetinizdedir. Havuz manzaralı salonumuzda kahvaltınızı yaparken güne mistik deniz havasıyla başlamak ilham katacaktır.

TOPLANTI

Toplantı, davet organizasyonlarınız için sıcak ve kusursuz ortamı Otel 1919 bulabilirsiniz. Farklı dekorasyonlarla dizayn edilmiş davet ve toplantı salonlarımızda isteğiniz doğrultusunda kapasiteye uygun oturma düzenleri uygulanabilir.

SALONLAR

  • 1919 BALO SALONU

Çalışma Saatleri

7/24 Açık

İstatistik

119 Görüntülenme
0 Puan
0 Favori
0 Paylaş

Kategori

Harita

Talep Listeleme

Firma size mi ait?

Hak talebi, işletmenizi yönetmenin ve korumanın en iyi yoludur.